MENU SLUIT
vr 11.03.2016
Haagse herrieschoppers

De Kraaien

De Kraaien komen naar Luxor Live tijdens hun eerste echte clubtour. In maart 2016 staat het album gepland. De eerste single genaamd “Kattenkwaad’’ kwam begin dit jaar uit. Deze track is in samenwerking met Jack Parow, de bekende Zuid Afrikaanse rapper bekend van o.a. de hit: “Cooler Als Ekke”.
Sinds 2009 bestormen Prins Clit in Paanham en Bernd Gansebev de Nederlandse bodem. Duizenden mensen hebben deze rappers al in vol ornaat mogen waarnemen op podia en festivals door het hele land.

Na het gigantische succes van de met goud bekroonde plaat ” Ik Vind Je Lekker” kwamen er nog een aantal sterke opvolgers: “Pechvogel”, “Ik Wil Met Je Sexen”, “Rollen” en de cover “Dat Gepijpzeik”. Maar het werd echt tijd voor een nieuwe uitdaging; een full length album! Hier is na het vertrek van hun derde snavel (Neurbert El Halt) in 2014 achter de schermen hard aan gewerkt.
Het eindresultaat: een collectie van tien mega sterke en speaker-scheurende songs die al je verwachtingen te boven gaan. Invloeden van genres als reggae, dub, rock, club, elektronica en drum ’n bass passeren de revue. Muzikaler, breder en grappiger dan ooit. De Kraaien zetten zichzelf weer op de kaart met een zeer sterk album!

De show is uitgebreid met een complete liveband wat zorgt voor nog meer energie tijdens de concerten. Rookbommen, confetti, strippers en crowd hypers zullen de show weer tot een unieke ervaring voor de bezoeker maken!