MENU SLUIT
do 11.03
wordt verplaatst

Def Americans

Let op: Deze show kan alleen plaatsvinden als de 1,5 maatregel niet langer van kracht is. Bij verplaatsing of annulering bieden wij u de mogelijkheid gekochte tickets te retourneren.

Def Americans Johnny Cash Tribute komt langs ter gelegenheid van hun 12,5 jarige jubileum. Ze spelen een show met daarin een selectie van het allerbeste en allermooiste uit het oeuvre van de legendarische Man in Black. Speciaal voor deze gelegenheid is de band op pad met een nieuw album met daarop bekende nummers van Cash en bijzondere bandfavorieten.

Def Americans

De songs die The Man in Black zelf met zoveel liefde en overtuiging wist te brengen worden nieuw leven ingeblazen door de Def Americans Johnny Cash Tribute. Als geen ander weten deze Brabanders meer dan 50 jaar na de eerste hits van Johnny Cash de swing, sfeer en rebellie van een optreden van deze legendarische Amerikaanse outlaw verbluffend goed te raken!

Het definitieve “seal of approval” werd afgegeven in 2013 toen Johnny’s jongere broer Tommy Cash de band benaderde om hem te begeleiden tijdens zijn ‘My Brother Johnny’ concerten in Nederland.


 

Dit evenement is verplaatst ivm maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus COVID-19.

Kaartkopers zijn hierover ingelicht op het e-mail adres waarmee de tickets zijn aangeschaft. Wel tickets maar geen mail? Check uw spambox.