MENU SLUIT
do 13.04.2017
Support: Skinny Fresh

Delinquent Habits + afterparty

De West Coast Latin hiphop groep Delinquent Habits maakt een comeback met een nieuw album in de originele bezetting, voor het eerst sinds 13 jaar!

De uit Los Angeles afkomstige hiphopgroep Delinquent Habits (ook bekend als Los Tres Delinquentes) werd in 1991 opgericht en staat bekend om hun latin-invloeden waardoor de muziek zowel gangster als melodieus is te noemen. Het eerste album is geproduceerd door en bevatte bijdragen van Cypress Hill-lid Sen Dog. In 1996 kreeg de groep internationaal succes met hun eerste single “Tres Delinquentes”, die meer dan een miljoen keer verkocht werd! De groep ondervond enkele bezettingswisselingen en de populaire MC Kemo the Blaxican verliet de groep na het vierde album om pas in 2016 terug te keren.

Live en op het nieuwe album getiteld It Could be Round Two (dat net uit is!) worden Kemo the Blaxican en Ives Irie voor het eerst weer herenigd. Op het album zijn er opnieuw gastbijdragen van Cypress Hill te horen.

Skinny Fresh

Skinny Fresh is een rapper uit het Zwitserse Basel die een groot deel van zijn jeugd in San Diego doorbracht, waar hij in aanraking kwam met hiphop. Met zijn crew, een charismatisch hiphop-trio, brengt hij een mix van positieve vibes en party tunes aan de ene kant en melancholische tracks met een boodschap aan de andere kant. Deze diversiteit zorgde ervoor dat Skinny Fresh opviel bij Delinquent Habits. Samen namen ze het nummer ‘Bad Love’ op en had Ives Irie mooie woorden voor hem: “Skinny Fresh could become the first international Rapper to be successful in the U.S.”. Reden voor Delinquent Habits om Skinny Fresh nu mee te nemen op tour door Europa.

Afterparty

Na de show kan je blijven hangen terwijl niemand minder dan de DJ van Delinquent Habits (DJ Invincible) zelf de plaatjes draait op de afterparty!

Tijdschema

19.30 Deuren open
20.00-20.30 Show Skinny Fresh
21.00 Aanvang show Delinquent Habits
Na de show 90 minuten afterparty met DJ Invincible (Delinquent Habits)