MENU SLUIT
do 11.01.2024

DeWolff

Het driekoppige rock ’n roll-monster DeWolff, bestaande uit Pablo van de Poel op zang en gitaar, zijn broer Luka van de Poel op drums en Robin Piso op Hammondorgel komt terug naar Luxor Live. Met een ogenschijnlijk onuitputtelijke energie spelen de heren hun eigen neo-psychedelische muziek die gebaseerd is op het beste van iconische acts als Deep Purple, The Doors, The Allman Brothers en Jimi Hendrix.

DeWolff

DeWolff is geen band die graag stilzit. Ze gedijen goed op een constante flow. Van psychedelische Southern Rock-strijders tot gezanten van de soul. De afgelopen vier jaar hebben de mannen vijf albums uitgebracht waarvan Wolffpack uit 2021 hun hoogst scorende album ooit werd met een nummer 2 positie in de Nederlandse charts.

Love, Death & In Between

Hun meest recente album, het onlangs verschenen ‘Love, Death & In Between’, is een reactie op hun vorige twee studio-albums. Tascam Tapes, dat onderweg werd opgenomen met een viersporencassetterecorder en de lockdown-opname van Wolffpack. “Voor deze plaat wilden we iets met mensen doen, met zoveel mogelijk mensen”, zegt zanger/gitarist Pablo van de Poel.

Minko (support)

De Dordrechtse band Minko, bestaande uit de broers Dusty en Darryl Ciggaar (Dry Riverbed Trio, Ian Siegal) en vrienden Nick Croes (Typhoon, Jett Rebel) en Tammo Deuling (Dawn Brothers), verzorgen support bij de uitverkochte show van DeWolff in Luxor Live. Verwacht stomende rock & roll, blues shuffles, Country Soul, roots, sentimentele punksongs, rhythm and blues en alles daartussenin!