MENU SLUIT
vr 09.12.2016
Support: Storksky

DeWolff

DeWolff komt opnieuw naar Luxor Live! De broertjes Van de Poel en Robin Piso zijn inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste en meest gewaardeerde live bands van het land. Leon Russell meets Deep Purple, Black Keys meets Allman Brothers. Onuitputtelijke energie, grandioos muzikantschap, grenzeloos enthousiasme en een ‘speel-alsof-het-je-laatste-show-is’-mentaliteit die anno 2016 uiterst zeldzaam is.

Begin 2015 richtte de jongens hun eigen platenlabel Electrosaurus Records op en bouwden een eigen studio: de Electrosaurus Southern Sound Studio. Hiermee was volledige creatieve vrijheid direct gewaarborgd en nam de band eind 2015 op analoge tape hun nieuwe plaat ROUX-GA-ROUX op. Dit werk is de paringsdans tussen DeWolff’s vroege psychedelische klanken en hun latere southern rock songs, gedrenkt in een gloeiend hete, vettige voodoo-saus.

In het voorprogramma staat Michiel Claessen, alias Storksky. Afgelopen juni stond hij met hij met zijn rockduo op Pinkpop al tussen grote namen als Rammstein en Red Hot Chili Peppers. Niet slecht voor deze jonge gast die nog maar net is afgestudeerd van de Tilburgse Rockacademie. Spijkerharde alternatieve rock à la White Stripes en Queen of the Stone Age!

 

Deze avond is een ‘Jack Friday’-avond. Check hier wat dat inhoudt