MENU SLUIT
vr 29.04.2016

Di-Rect

Na een waanzinnige show ter gelegenheid van het 15-jarig jubileum besloot Di-Rect een superkleine tour te doen. Maar omdat ook deze shows alweer uitverkocht zijn plakken ze er nog vier aan vast. Ook in Luxor Live!

Marcel Veenendaal, Bas van Wageningen, Spike van Zoest, Jamie Westland en Vince van Reeken geven live shows met de energie van een jonge-honden-band. Dit terwijl Di-Rect alweer 15 jaar aan de Nederlandse top staat met een paar radio- en live-klassiekers in de achterzak. Na ruim 1500 shows en zeven studioalbums is deze geweldige act een geoliede machine die over het podium raast. Feestjes vol adrenaline, een spetterende show en knallende alternatieve rock.

Di-Rect neemt Son Mieux mee als support. Son Mieux is Camiel Meiresonne, ooit toetsenist in Soul Sister Dance Revolution en in zijn jonge jaren frontman van All Missing Pieces. Nu volwassen en klaar om de wereld een kijkje te geven in die van hem. Son Mieux schrijft zijn liedjes in het holst van de nacht en daarom klinkt zijn muziek zowel intiem als uitbundig. Momenteel werkt de zanger aan zijn debuut EP. De eerste single van Son Mieux heet ‘Easy’.