MENU SLUIT
zo 30.04.2023

Diggeth

Neem 50 jaar hardrock, metal, southern rock, good ol’ rock-’n-roll, seventies rock en een vleugje progressive rock; Diggeth gooit het moeiteloos in de blender en maken er hun eigen ding van. De uitkomst is altijd vet, zwaar, zompig en groovy.

Diggeth

Het drietal uit de Achterhoek brak met hun derde album door en mocht hun metal-‘n-roll openen voor gerenommeerde acts als Michael Schenker, Exodus, Sacred Reich, Slayer, Megadeth, Peter Pan Speedrock, Soulfly, Karma to Burn, Motörhead gitarist Phil Cambell, Disturbed en Flotsam & Jetsam. Afgelopen jaar kwam het vierde en meest recente album getiteld Zero Hour in Doomtown uit waarop nog meer de zware grooves, hooks en melancholie op unieke wijze samenkomen!

Thammuz (support)

Support bij de ze show komt van de Gelderse band Thammuz, die bestaat uit oud-leden van Dreckneck en Fuzzboar. Thammuz maakt stonerrock en doom met grunge-, blues- en psychedelische invloeden. Eind 2022 bracht de groep hun tweede album uit dat net als het pre-corona debuut in de Doom Charts terecht kwam!