MENU SLUIT
vr 21.10.2022
Carrousel clubtour

Diggy Dex

Draai met Diggy Dex mee op het lied van het leven in de Carrousel clubtour! Diggy Dex deelt in deze tour vele nummers van zijn nieuwe album, maar ook bekende hits als Treur Niet, De Zon Op, La Vie Est Belle en Slaap Lekker komen uiteraard voorbij in zijn energieke liveshow.

Digg Dex

In zijn verhalen op melodieën neemt de Amersfoortse ‘chanson’ rapper je mee op reis naar zijn binnenwereld. Hij blijft trouw aan zijn muzikale erfgoed hiphop, en voelt tegelijkertijd de drive om andere muzikale paden te bewandelen. Zo was Franse popmuziek, net als voor het album Karavaan, een grote bron van inspiratie voor Carrousel. Hij schitterde het afgelopen jaar in het programma Beste Zangers, zijn eigen uitverkochte Carrousel clubtour en bij de succesformatie The Streamers liet Diggy Dex blijken dat het pad van zang hem niet onbekend is. Dat is zuiver te horen is op zijn laatste album, waar zijn zangstem een prominente plek inneemt.

De Carrousel draait door! In 2022 breidt Diggy Dex het album uit met een aantal nieuwe liedjes, waarvan Kan Het Niet met Glenn Faria, en Wie Is Hier Nou Gek reeds verschenen. Diggy Dex en zijn bandleden staan te trappelen om het uitgebreide album live met jou te beleven en samen op de carrousel weg te duizelen, te dromen en te bezinnen!