MENU SLUIT
wo 27.03.2024

Dire Straits Legacy

DIRE STRAITS LEGACY is de unieke en meest geliefde opvolger van de iconische band Dire Straits! De line-up bestaat uit vier oorspronkelijke leden die hebben bijgedragen aan het unieke geluid en jarenlang hebben opgenomen en getoerd met Dire Straits!

Dire Straits

De legendes van de Britse rock, Dire Straits, hebben wereldwijd meer dan 120 miljoen albums verkocht, en de meeste daarvan bevatten opnames van:
• Alan Clark, de eerste toetsenist van Dire Straits, Grammy Award-winnaar en inductee van de Rock’n’Roll Hall of Fame in 2018.
• Phil Palmer & Danny Cummings, die deel uitmaakten van de band voor het geweldige album en de wereldtournee van “On Every Street”.
• Danny Cummings trad toe tot Dire Straits als hun percussionist in 1990 en speelde op het album en de tour van “On Every Street”;
• Mel Collins, die sinds het album en de wereldtournee van “Love Over Gold” uit 1982 saxofoon speelde bij Dire Straits.

De line-up wordt aangevuld door Cristiano Micalizzi, een met een Grammy bekroonde drummer, Primiano Di Biase, de meest gevraagde toetsenist van Europa. En niet in de laatste plaats frontman Marco Caviglia, die algemeen wordt beschouwd als de toonaangevende autoriteit ter wereld op het gebied van Mark Knopflers unieke gitaarspeelstijl.

Puttend uit zes platina albums, bevat de ongelooflijke live show van de band, alle klassieke hits van Dire Straits, waaronder “Money for Nothing”, “Sultans of Swing”, “Romeo and Juliet”, “Walk of Life”, “Brothers in Arms”, “Tunnel of Love” en nog veel meer!