MENU SLUIT
zo 16.02.2020
In Holland staat een Huis. Extra show!

Dirk Scheele

Tijd om eens in de geschiedenis te duiken! In een groot meezingfeest voor jong en oud speelt Dirk Scheele, die we kennen van Nickelodeon, samen met een spetterende liveband de allerleukste Oudhollandse liedjes, maar dan natuurlijk helemaal op z’n Dirks. Omdat de show eerder deze dag is uitverkocht spelen Dirk & band gewoon een extra show!

Dirk Scheele

Dirk steekt grote Oudhollandse hits als Ik zag twee beren, Op een grote paddenstoel, Cowboy Billie Boem en Helikopter in een heel nieuw jasje. Wat dacht je van Hoofd, schouders, knie en teen in een swingende funk en skaversie en In de maneschijn in een fluisterversie? Met ieder liedje gebeurt wel iets leuks en verrassends. Zeker als “Ik heb een tante in Marokko” uitmondt in een medley van een paar kinderliedjes uit andere culturen gezongen in het Nederlands.

Als klap op de vuurpijl daagt Dirk het publiek uit om samen met hem ter plekke een Nieuwhollands liedje te maken! Maar natuurlijk zullen een aantal van Dirk’s eigen kinderhits ook niet ontbreken.

De show is geschikt voor kinderen van 2 jaar en ouder. Zowel kinderen als ouders dienen in het bezit te zijn van een geldig toegangsbewijs!