MENU SLUIT
zo 27.02
De Roep van de Jungle - show 2

Dirk Scheele

Dirk speelt deze middag 2 seated shows. Op deze pagina bestelt u tickets voor de tweede show die om 16:00 uur start. Tickets voor de eerste show vindt u HIER

Dirk gaat in deze muzikale voorstelling op zoek in de jungle naar zijn oude vriend Japie het Apie – bekend uit de bioscoopfilm en de Dirk’s best bekeken video op YouTube. Tijdens deze zoektocht komt hij allerlei muzikale beesten tegen die Dirk helpen zijn maatje te vinden, en dit levert veel hilariteit op.

Dirk Scheele

Wanneer Dirk uiteindelijk Japie treft, blijkt dat hij een swingende Apenband heeft opgericht die helaas nog een paar bandleden mist. Dit is het startsein voor de talentenjacht “De roep van de Jungle”, een muzikale belevenis met theatrale speeltuin waarbij de kinderen (2+) in het publiek en de overige dieren strijden om een plekje op het podium samen met Dirk en de andere muzikanten.

Een spetterend Jungle-Popconcert is het gevolg, waarin veel bekende en nieuwe liedjes van Dirk worden gezongen, en de kinderen in de zaal volop mee kunnen zingen en dansen.

Zowel ouders als kinderen dienen in het bezit te zijn van een geldig toegangsbewijs.