MENU SLUIT
za 25.03.2017
Dansen, dansen, dansen!

Disco Lovers ft. Ben Liebrand

I’m every woman, it’s all in me. Denk Motown, Marvin Gaye, Aretha Franklin, een verlichte dansvloer en discobollen. Voor alle disco lovers is deze avond een feest der herkenning met maar één opdracht: dansen! Dansen dansen dansen

In de jaren ’70 veranderde disco de popmuziek rigoureus. Vanuit een subcultuur ontstond een onontkoombaar fenomeen. Raciale en sexuele grenzen vervaagden en de dans en clubcultuur veranderde voor altijd. Met de boodschap love en enjoy life zet disco dansen centraal.

Ben Liebrand

Ben Liebrand, wie kent hem niet? Momenteel woonachtig in Canada, wordt in 1960 geboren in Nijmegen. Al op 16-jarige leeftijd laat Ben de wereld genieten van zijn dj-kunsten met zijn eigen mobiele roadshow. Dit is het begin van een carrière die ondertussen al ruim 25 jaar omspant. Radio Veronica – De Minimix, In The Mix, The Grand Mix: welke mix dan ook, stil blijven zitten ging niet. En nog steeds niet, want elke zaterdag is er een mix van Ben Liebrand op de radio. Op Disco Lovers zal Ben een 3 uur durende set draaien met de lekkerste disco classics!

Bruze D’Angelo

Hij heeft in de regio Arnhem haast geen introductie meer nodig. Bekend van zijn heerlijke classics sets! De perfecte man to get the party started…with some sweet soul music!

Kaartverkoop gestart

Reguliere tickets bestel je voor €12,50 in onze webshop online, aan de deur betaal je €15.

Groepstickets

Kom je met een grote groep? Vinden we leuk! Om dat te belonen zijn er een beperkt aantal groepstickets beschikbaar waarmee 5 personen voor €50 naar binnen kunnen.
Bestel groepstickets