MENU SLUIT
zo 16.04.2017
Luxor Night Live: house & techno

Dominik Eulberg & Ici Sans Merci

De online verkoop stopt om 23:00. Tot 00:00 kun je nog voor €12,50 aan de deur tickets kopen, daarna bedraagt de entree €15,-.

Op paaszondag 16 april kun je dansen op de beste house en techno. We krijgen hoog bezoek van de Duitse DJ/vogelkenner Dominik Eulberg en fulltime raver Ici Sans Merci.

Line-up

Grote zaal
Dominik Eulberg (DE)
Ici Sans Merci
Monoloog

Basement
John Mood
Jackcc / Jack The Cool Cat
Julien Fuentes
Couteux Soundsystem

Dominik Eulberg

Misschien wel de gekste combi die je je kunt bedenken, een gepassioneerde observator van flora en fauna en een gevierd internationale techno artiest. Dominik Eulberg doet het en met succes! Al sinds 1993 gebruikt hij de natuur als inspiratiebron voor zijn producties. Met zijn releases op grote labels als Traum, Herzblut en Cocoon weet hij zich al snel te onderscheiden. Met zijn kenmerkende sound slaagt hij er in geluiden uit de natuur samen te smelten met zware baslijnen en stuwende ritmes waarop niemand stil kan blijven staan.

Ici Sans Merci

Alleskunner en fulltime raver Ici Sans Merci heeft zich vanuit de underground scene en illegale raves in een rap tempo weten te ontwikkelen als vaste waarde voor events als Awakenings, Thuishaven en Elrow. Zijn sets zijn extreem divers, waarbij hij moeiteloos switcht van groovy en diep naar acid en techno.

Kaartverkoop

De kaartverkoop is begonnen.

Early bird: €10
Regular: €12,50
Deur: €15

Presented by: Luxor Night Live