MENU SLUIT
do 11.04

Douwe Bob

Rusten is niks voor deze wandelende collectie tegenstellingen. Daarvoor is Douwe Bob te veel lefgozer, cocktailshaker, womanizer, bohemien, romanticus, melancholicus, feestbeest, dichter, rock-’n-roller, charmeur, nachtbraker, schipper, pokeraar, stijlicoon, stadsjongen en natuurmens… en dat allemaal verenigd in één persoon.

Douwe Bob

Na het rootsy Americana album Born To Win Born To Lose (2021) brengt hij begin 2024 zijn nieuwe album Where Did All The Cool Kids Go uit; nu weer een echte pop plaat. Douwe Bob won in 2012 de eerste editie van De Beste Singer-Songwriter van Nederland, vertegenwoordigde in 2016 Nederland op het Eurovisiesongfestival, werd twee keer onderscheiden me een 3FM Award en drie keer met een Edison. Hij hij zijn 10-jarig jubileum en was dit seizoen te zien in het TV programma De Beste Zangers.

Melle (support)

Singer-songwriter Melle vangt de magie van muziek met eerlijke en organisch klinkende liedjes. Met grote passie zingt hij persoonlijke, vaak troostende liedjes over liefde en verlies, met melodieën die in je hoofd blijven hangen. Melles muziek kan worden omschreven als indie-pop of indie-folk en varieert van intieme, akoestische ballads tot energieke popsongs.