MENU SLUIT
do 05.11.2015
Support: Max Meser

Douwe Bob

De show van Douwe Bob is uitverkocht.

Deur open 20:00

Max Meser 20:30

Douwe Bob 21:30

Dit najaar trekt Douwe Bob met de Pass It On Tour langs een aantal van zijn favoriete zalen in Nederland. Na de succesvolle samenwerking met Anouk, die de hit Hold Me opleverde, heeft hij op 15 mei 2015 zijn langverwachte tweede album Pass It On uitgebracht.

“Ik kan niet wachten om weer in het busje te stappen en al die mooie zalen af te gaan. Live spelen is het mooiste wat er is. Ik vind het te gek om tijdens een optreden de extremen op te zoeken. Het is geweldig om met een klein liedje met alleen gitaar en zang de zaal stil te krijgen, om ze vervolgens keihard mee te laten zingen met een hardere bandsong. We maken er hoe dan ook altijd een feest van.”

Douwe Bob bracht in 2013 zijn debuutalbum Born In A Storm uit, verkocht vervolgens drie maal een tour door Nederland uit, speelde op Pinkpop, werd door luisteraars van 3fm tot Beste Zanger gekroond en was helicopteract tijdens Bevrijdingsdag 2014.

In het voorprogramma staat Max Meser die zowel de Spaanse als de Nederlandse nationaliteit heeft.

Hij overschrijdt landsgrenzen, muzieksmaken en generatiekloven tegelijkertijd. Smaaktechnisch past hij even goed bij jonge gasten uit het hier en nu zoals Miles Kane en Jake Bugg als bij de sixtiespop van bijvoorbeeld The Kinks en The Who. Tijden en de invloeden vliegen onwillekeurig ineen. Volgend jaar verschijnt zijn nieuwe EP!