MENU SLUIT
za 06.05.2017
Dé avond voor spannende elektronische live-acts

Elektroniche ft. Das Ding

Elektroniche is dé terugkerende avond met spannende elektronische live-acts. Voor deze editie staat electropionier Das Ding gepland.

De timetable:

[22:30 – 23:00] PATSKI (DJ set)
[23.00 – 23:45] Endfest (live)
[23:45 – 00:15] PATSKI (DJ set)
[00:15 – 01:15] Das Ding (live)
[01:15 – 04:00] PATSKI (DJ set)

Das Ding

Das Ding is electropionier Danny Bosten. De Rotterdamse producer is niet te missen in de Nederlandse underground scene. Met een van de meest interessante live acts is hij ook voor iedere dansliefhebber of elektronica freak een must om mee te maken. Halverwege de jaren tachtig verdween Das Ding uit beeld, Zijn producties werden niet al te lang geleden opnieuw ontdekt door het fameuze label Minimal Wave en nu, vijfentwintig jaar later, is Das Ding weer begonnen met het maken van verse elektronische muziek, voornamelijk geïnspireerd door de apparatuur zelf. Naast Elektroniche is hij ook bevestigd voor Dekmantel Festival 2017.

Endfest

Support komt van Endfest, de brenger van Misty Forest Techno, Bambi Basement House & Arctic Boogie Electro(nics). Live met een bak hardware. Straight from the Dutch Eastside. Immer spaced out & ganz melancholic. Authentic Achterhoek Electronics since 2003.

Alleskunner Patski (8Bahn) zal de avond omlijsten met een speciale DJ set.

Studentenkorting

Op vertoon van een studentenpas (van eigen opleiding) of CJP-pas mogen studenten voor maar €5,- naar binnen! Let op: deze actie geldt alleen aan de deur en zolang het niet is uitverkocht.

Presented by: Luxor Night Live & Sandviken