MENU SLUIT
vr 09.06.2017
Dé avond voor spannende elektronische live-acts

Elektroniche ft. David Douglas

Elektroniche is dé terugkerende avond met spannende elektronische live-acts. Voor deze editie staat David Douglas gepland.

David Douglas

David Douglas is een Nederlandse elektronicaproducer. Hij is bekend van Haty Haty, een project samen met Blaudzun. Zijn debuutalbum ‘Moon Observations’ uit 2014 kreeg lovende kritieken van onder andere Pitchfork, Vice en 3voor12 en onlangs bracht hij een nieuwe EP uit: ‘Lucine’. Deze EP is een mix van disco, electropop en wat psychedelische invloeden. Na shows op Pitch, Best Kept Secret en Into The Woods afgelopen jaren, is hij nu druk bezig met het schrijven en opnemen van zijn veelbelovende tweede album, die we dit jaar kunnen verwachten.

Tonio Geugelin

De support act van de avond is Tonio Geugelin, geboren in Freiburg Duitsland in 1991. In zijn jonge jaren al onder de indruk door de wereld van de muziek begon hij al snel met het volgen van viool lessen wat zijn vlam deed ontwaken. Na het winnen van meerdere prijzen tijdens de National Youth Music Competition in Duitsland is hij begonnen met het geven van concerten en heeft met orkesten getourd in China, Ecuador en Noorwegen. Momenteel zit hij in zijn laatste jaar op de Jazz & pop conservatorium ArtEZ. Hét moment om deze jonge talent mee te maken tijdens deze avond.

Lucas

De DJ die de avond compleet maakt tijdens deze editie van Elektronische is Juxtapose resident Lucas, een bekend gezicht die met regelmaat kwaliteit levert bij ons op de dansvloer.

Studentenkorting

Op vertoon van een studentenpas (van eigen opleiding) of CJP-pas mogen studenten voor maar €5,- naar binnen! Let op: deze actie geldt alleen aan de deur en zolang het niet is uitverkocht.

Presented by: Luxor Night Live & Sandviken