MENU SLUIT
di 07.02.2017
In samenwerking met ArtEZ

Elektroniche ft. Elektro Guzzi

Elektroniche is een samenwerking van Luxor Night Live en Hömpfdingå; een terugkerende avond met spannende elektronische live-acts. Voor deze editie staat de act Elektro Guzzi gepland.

ELEKTRO GUZZI

ELEKTRO GUZZI kent geen gelijke. Deze Oostenrijkse wonderkinderen zijn inmiddels uitgegroeid tot het archetype van wat we tegenwoordig een technoband noemen. Gewapend met gitaar, bass en drums produceert de driemansformatie met machinale precisie en het sonisch detail van een instrument de meest dodelijke beats. Als toeschouwer zie je ieder minuscuul detail voor je neus ontstaan. Het visuele spektakel dat daarmee gepaard gaat maakte ELEKTRO GUZZI de ideale act voor vooruitstrevende festivals als o.a. Roskilde, Sónar, Airwaves, Sziget en Melt! en toonaangevende clubs als Berghain, Fabric en Arma17!

Sandviken

Esben Sandviken, bekend van zijn project Hömpfdingå (en mede-organisator van Elektroniche), verzorgt deze avond de support met een live show onder zijn nieuwe naam: Sandviken.

ow&a

ow&a is een Duits live techno trio dat opereert vanuit Nederland. Met een hybride setup van elektronische en akoestische instrumenten produceren ze uiterst dansbare muziek. ow&a combineert muzikaal vakmanschap met de natuurlijke drang van het menselijk lichaam om te bewegen!

Studentenkorting

Op vertoon van een studentenpas (van eigen opleiding) of CJP-pas mogen studenten voor maar €5,- naar binnen!
Let op: deze actie geldt alleen aan de deur en zolang het niet is uitverkocht.

Presented by: Luxor Night Live i.s.m. ArtEZ

Mede mogelijk door: Oostenrijkse Ambassade Den Haag