MENU SLUIT
do 16.03.2017
Dé avond voor spannende elektronische live-acts

Elektroniche ft. GOSTO

Elektroniche is dé terugkerende avond met spannende elektronische live-acts. Voor deze editie staat Gosto gepland.

Gosto

Na maandenlang schaven en schuren en een eerste single release afgelopen april, komt dit najaar het langverwachte debuutalbum “Memory Ivy” van GOSTO uit. Na twee EP’s doet Roel Gosto Vermeer er een tandje bij en heeft hij de lat duidelijk nog iets hoger gelegd. Met het album “Memory Ivy” legt hij zijn hart op tafel. En dat hart pompt, ademt, schudt en leeft. Zijn muziek is indringend en sfeervol, donker en lichtvoetig tegelijk. GOSTO tilt je op, laat je zweven op nostalgie en meemt je mee in een bijna psychedelische trip. Je wilt dansen, maar ook met je ogen dicht in het helmgras liggen. GOSTO brengt tegenstellingen samen tot een warme, opzwevende mix die je niet onberoerd laat.

GOSTO maakt vanaf zijn debuut EP in 2014 meteen indruk: hij wordt gevraagd als voorprogramma voor Oscar & The Wolf, Thomas Azier en How To Dress Well, voor radio optredens op 3FM, Radio 2 en 3voor12 Radio en hij ontvangt lovende kritieken van 22Tracks, DJ Broadcast, Noisey en The Daily Indie.

Bungalow

De support act bestaande uit Thomas Harmsen & Camille van de Pavert.
Samen vormen zij het Electronic/Alternative duo uit Amsterdam die beats, synths en gitaar combineren met ruwe geluiden uit de underground.

Komplexx

Remko Verweij komt een DJ set doen als Komplexx om deze Elektroniche af te maken. Met zijn project Komplexx beweegt hij zich tussen house en techno. Verwacht diepe grooves, melodie en vocalen, alles komt voorbij in zijn sets!

Studentenkorting

Op vertoon van een studentenpas (van eigen opleiding) of CJP-pas mogen studenten voor maar €5,- naar binnen! Let op: deze actie geldt alleen aan de deur en zolang het niet is uitverkocht.

Presented by: Luxor Night Live & Sandviken