MENU SLUIT
do 24.05.2018
Dubbele release party

Elles Springs + CAEZAR

Een mooie double-bill release party voor iedereen die kan genieten van zowel rustige americana/folk liedjes als atmosferische songs met soul.

Elles Springs

Eind 2016 presenteerde de Arnhemse Elles Springs haar solo-cd REVEAL in een uitverkocht Luxor Live. De cd is destijds gemastered door mastering-engineer Miles Showell van de legendarische Abbey Road Studios. In Londen introduceert Showell Elles en haar muziek aan de directeur van het Engelse platenlabel Vertere Records. Een droom wordt werkelijkheid en haar album REVEAL wordt door dit label op Vinyl uitgebracht in Engeland. Voor de promotie van het Vinyl-album gaat er een Europese tour van start die Elles samen met co-writer Mark de Grauw naar Engeland, Schotland en Duitsland brengt. Mark de Grauw op gitaar en contrabassiste Caroline Kamp zullen Elles de 24ste mee begeleiden in Luxor Live. Naast werk van REVEAL kan je ook enkele splinternieuwe songs verwachten op deze vinyl-release party!

CAEZAR

Ook de tweede act van deze avond heeft een gloednieuw album te presenteren! De Schotse band CAEZAR bestaat uit JJ Gilmour & Joe Donnelly, beiden voormalig lid van The Silencers. Deze band tourde samen met U2, The Pretenders & Simple Minds. Op deze Nederlandse tour, die in Luxor Live van start gaat zal tToetsenist Paul Devlin Gilmour en Donnely begeleiden. Het album TIME staat vol sfeervolle songs met bezieling gezongen door JJ Gilmour en is net als het album van Elles gemastered door Miles Showell van Abbey Road Studios.