MENU SLUIT
vr 06.05.2016
Sevn Alias + Jonna Fraser + Waxfiend + Prime & more

ENCORE on tour

De online verkoop stopt om 23:59. Er zijn nog kaarten aan de deur beschikbaar, maar kom wel op tijd!

ENCORE komt naar Luxor Live! De wekelijkse hiphop en R&B clubnacht van de Melkweg maakt een tour door Nederland en doet daarbij Arnhem aan met acts als Sevn Alias en Jonna Fraser.

ENCORE

ENCORE is een clubnacht voor liefhebbers van hiphop, R&B en verwante muziekstijlen. Sinds 2012 verzamelen de beste dj’s van het land zich elke zaterdag in de Melkweg voor een clubnacht waar het niet gaat om het beoordelen van elkaars outfit, maar om het losgaan op de betere hiphop en R&B in brede zin. Tijdens ENCORE draait het om ‘meer’. Meer kwaliteit, meer gezelligheid, meer muziek en meer verrassingen.

Hiphop en R&B hebben de afgelopen jaren een harde comeback gemaakt in de Nederlandse clubs. De hiphopcultuur is niet meer weg te denken uit het modebeeld en is volop aanwezig in de media. Hiphop is volwassen geworden.

Bij ENCORE komt het hele spectrum van hiphop en R&B voorbij; van de nieuwste releases en bekende classics tot de vergeten pareltjes, gemixt met verwante muziekstijlen als dubstep, dancehall en moombahton.

Maar ENCORE is meer dan alleen een dansavond. Fotohokjes, cocktailbars, performances; alles kan gebeuren tijdens ENCORE. Verschillende thema’s, gast dj’s, act’s en traktaties zorgen ervoor dat de bezoeker aan het einde van de avond staat te wachten op meer.

Encore, do you want more??

Kaartverkoop

De Early Bird tickets zijn uitverkocht, bestel nu je reguliere ticket in de voorverkoop voor €13,50 (incl. service fee).