MENU SLUIT
wo 11.05

Eric Steckel

De Amerikaanse alleskunner, maar vooral bluesrockgitarist Eric Steckel wordt gezien als één van de allergrootste talenten binnen het genre. Zijn kenmerkende bluesrock- of soms zelfs bluesmetal-sound verkrijgt hij zonder behulp van al te veel effecten; gewoon hard spelen op een goede gitaar en een goede versterker.

Eric Steckel

De uit Pennsylvania afkomstige Steckel nam al op zijn 11de jaar zijn eerste album op! Een jaar later nodigde de Britse John Mayall hem uit op het podium bij de Bluesbreakers en speelde Eric mee als gast bij diverse optredens en op het nieuwste album van de bluesrocklegende. Sindsdien speelde hij live over de hele wereld op bluesfestivals; solo, met band, als opener voor acts als Johnny Winter of als gast bij muzikanten als Gregg Allman. Hij bracht diverse albums uit waarvan Polyphonic Prayer uit 2018 tot nu toe de meest succesvolste was. Volgens zo’n beetje alle gerenommeerde blues, rock en gitaarmagazines is een live-show van Eric Steckel iets wat je niet wil missen!


Deze show is verplaatst van 25 maart 2021 naar woensdag 11 mei 2022 als gevolg van maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus.

Voor de oude datum gekochte tickets blijven geldig, Kaartkopers zijn hierover ingelicht op het e-mail adres waarmee de tickets zijn aangeschaft. Wel tickets maar geen mail? Check je spambox!