MENU SLUIT
wo 04.11.2015
The Life Acoustic

Everlast

Everlast is wereldwijd bekend geworden als frontman van de rapgroep House Of Pain. In 1998 verraste hij iedereen door met een ijzersterk soloalbum getiteld Whitey Ford Sings The Blues te komen waarop hij pop, hiphop, blues, folk, country en rock combineerde.

Inmiddels heeft Everlast al een zesde soloplaat uit. Op The Life Acoustic laat hij akoestische liedjes horen. Als een singer-songwriter speelt hij zijn eigen sterke nummers met gitaar, waaronder My Medicine (eerder een hitje met Snoop Dogg) en natuurlijk Jump Around. Alles wat Everlast doet staat als een huis. Mooie en gevoelige liedjes en werk met meer pit waarbij je altijd hoort waar hij vandaan komt!

Vorige zomer stond Everlast met deze show in Luxor Live. Opnieuw had hij een gaatje in zijn agenda en komt hij tussendoor naar Arnhem voor een mooie show.

*Dit concert stond oorspronkelijk gepland voor 11 augustus maar moest vanwege familieomstandigheden verplaatst worden en is daarna opnieuw van 22 november naar 4 november verplaatst. Kaarten die voor 11 augustus of 22 november zijn gekocht, blijven uiteraard geldig.