MENU SLUIT
za 19.12.2015
Het nieuwe 16+ dance feest van Arnhem

Fame

FAME is het nieuwe 16+ dance feest van Arnhem. Een avond losgaan met je vrienden op de vetste beats van de beste DJ’s en talents uit de regio.

Uit je dak, ook zonder alcohol

Sinds de wijziging van de alcoholwet op 1 januari 2014, waarbij je pas vanaf 18 jaar alcohol mag nuttigen, is het aantal evenementen voor jongeren vanaf 16 jaar drastisch afgenomen. FAME brengt daar nu verandering in. “Wij willen ook gewoon een avond los kunnen gaan, daar is geen alcohol voor nodig maar wel een toffe plek waar we samen kunnen feesten.”

Onvergetelijke avond

Op deze avond wordt alles uit de kast gehaald om een onvergetelijke uitgaansavond neer te zetten. Een prachtige entourage, lichtshows en een line-up die je zeker aan het dansen zet! Zo draaien dj Roan Robuusta (Plaza, Clouds Events), dj Edward Greeve (XO, Loft) en de talentvolle dj Samuel Ehren de sterren van de hemel. MC Drumma is de host van deze avond.

Kaartverkoop

Toegangskaarten kosten €5 in de voorverkoop en zijn verkrijgbaar bij diverse promoters die de organisatie via hun social media event deelt. Indien er nog kaarten beschikbaar zijn, bedraagt de entree aan de deur €7,50.

Alcohol, onder de 18 jaar, is niet toegestaan, uiteraard ook niet als dit vooraf is geconsumeerd.