MENU SLUIT
vr 24.11.2017
Ruimtekoers festival 2017

Fata Boom, Cloud Cukkoo, TAPE TOY & Midnight Munchies

Van 15 tot 25 november vindt het Ruimtekoers festival weer plaats. Luxor Live is partner van Ruimtekoers en verzorgt het live-muziek en dance programma. Al deze evenementen vinden plaats op het Hoofdkwartier: A Place To Be aan de Groningensingel 51 (6835 EB, Arnhem Zuid).

Ruimtekoers en Luxor Live koppelen in twee avondvullende programma’s genres en muzikale culturen aan elkaar waarvan je in eerste instantie denkt: Hè?! – maar die verrassend goed samen blijken te gaan en over en weer voor de nodige inspiratie zorgen.

Geniet van de gruwelijk goede indie met een rauw randje van TAPE TOY, ga op trip naar Cloud Cukkoo Land en ga los op de eigenwijze elektro-hiphop van FATA BOOM. Midnight Munchies zorgt voor de muzikale omlijsting met bass, beats en breaks voor je booty.

Tape Toy

Tape Toy is een gloednieuwe band uit Amsterdam. De mix van sterke popsongs, harde gitaren, en af en toe een synthesizer maakt dat je even meegenomen wordt naar je favoriete schoolfeest. En door lyrics over schildpadden en suïcidale duiven, heb je achteraf ook nog wat om over na te denken. Verwacht catchy melodieën gepaard met 90’s rock invloeden, die resulteren in een liveshow met de energie van een punk band. TAPE TOY is het allemaal,maar ook weer niet. Het is hard, eigenwijs en een beetje gestoord.

Cloud Cukkoo

Geef je over aan een trip naar Cloud Cukkoo Land; een wereld die beeft op dansbare ritmes, omringd wordt door swampy sounds en waar zwoele vocalen je verleiden. Dansbare depressie pop geïnspireerd door bands zoals Warpaint en Massive Attack. Cloud Cukkoo debuteerden op Altersonic (Eurosonic). Afgelopen jaar brachten zij twee singles uit; “Dalliance” en “Obsessions”.

Fata Boom

Fata Boom is een samenwerking tussen een Nederlandse Indie producer en een jonge zangeres. Door een gedeelde liefde voor hiphop belandden ze samen in de studio. Daar spuugde zij de ene track na de andere op band. Een dik half jaar na hun eerste ontmoeting is het tijd om de buitenwereld kennis te laten maken met de trippy elektro hiphop van Fata Boom.

Toegang is gratis! Om zeker te weten dat je niet voor een gesloten deur komt te staan reserveer je een gratis ticket.