MENU SLUIT
do 19.05.2016

Studentival Talent Night

Het is het grootste gratis studentenfestival van Nederland: Studentival Arnhem. Studentival is een initiatief van dertig studentenverenigingen binnen de HAN, ArtEZ en Hall Larenstein. Samen hebben zij een dijk van een festival opgezet met maar liefst drie stages en tientallen headliners waaronder BLØF, Handsome Poets, Partysquad, Sef, Dio, Ronnie & zijn Rakkers, Leeways en vele anderen.

Maar ook muzikale studenten en docenten van de opleidingen kunnen tussen al die grote namen een plekje op Studentival veroveren. Daarvoor is een talentenjacht opgezet en de finale daarvan is komende donderdag in Luxor Live. Dan wordt besloten welke acts aan het langste eind trekken en op mogen treden tijdens het studentenfestival. Van 19.00 tot 00.15 spelen de artiesten achter elkaar hun repertoire om de vakkundige jury te overtuigen. Ook jij speelt een rol: hoe meer zielen, hoe meer vreugde, hoe harder het applaus! Om 18:30 gaan de deur al open en kan jij nog snel op de foto met een van je favorieten. Entree is gratis!
Deelnemende acts:
Keukensessies, SatisFexy, Dave & Nam, Veerle Kiliaan, Is this your bike?, Rejected, Ruben Schaap, Garden State, Calippo-time, Kongsi, The Radzjas, Lazy Friday, John Frost, Paul Eppink, Dylan Wassink, Shirley Huizinga, Floor Arts, Lotte de Jong, Oliver Pesch.