MENU SLUIT
za 31.12.2022
Het heetste NYE feestje van Arnhem!

Fireball NYE

Let op! Met een NYE ticket vier je met ons het 12-uur-moment in stijl. Je dient dan ook vóór 23.30 binnen te zijn. Kies je voor een normaal of late ticket, dan heb je toegang vanaf 00.30. Scroll naar beneden voor meer info.

Het heetste NYE feestje van Arnhem is terug in Luxor Live. We feesten door het hele pand op de heetste hits van toen en nu en gaan zingend, dansend en proostend 2023 in!

Maak een tijdreis door heel Luxor Live!

Van ABBA naar Lil Nas X, van Arctic Monkeys naar Dua Lipa en Goldband naar Madonna, alles vliegt je om de oren tijdens Fireball NYE! In de grote zaal brengen de Stiekem Dansen feestdj’s Rob Spijker en Oliver Jay jullie de heetste hits uit alle jaartallen. Boven in de club dansen en schuren we op de lekkerste r&b/hiphop tunes van felbegeerde DJ’s uit Arnhem en omstreken. It’s gettin’ hot in here met Backyard Soundsystem, Djeffa, SHE, IJskouwd en host Kingsta. En verder door het pand verstoppen we nog wat gekkigheid.

[normaal of late ticket = feesten door het hele pand van 00.30 – 05.00]

NYE Ticket, samen aftellen!

Met een NYE Ticket join je de club in onze bovenzaal waar we met z’n allen aftellen tot klokslag 00.00 en de champagne ontkurken! Vanaf 22.00 openen en dansen we op r&b/hiphop classics en dance hits van Nikisha Samson en Urkelshounen. Host Kingsta begeleidt jullie het nieuwe jaar in, trakteert op verse oliebollen en laat jullie genieten van de Arnhemse skyline. Vanaf 00.30 barst het feest dan verder los in het gehele pand en kan jij je squad weer ouderwets kwijtraken.

[NYE ticket = aftellen in de club vanaf 22.00 + doorfeesten in het hele pand vanaf 00.30]