MENU SLUIT
do 30.12
Support: Lifelong

Fleddy Melculy

Met derde album pikt de draad op waar die na het tweede succesvolle album De Kerk van Melculy is gelaten: Fleddy Melculy is nu een echte rockster!

Fleddy Melculy

Het nieuwe album Sabbath Fleddy Sabbath is wellicht het hardste en meest agressieve album van de Fleddy Melculy up to date, maar tegelijk ook de meest melodieuze en toegankelijke plaat tot nog toe. De Belgische band verwierf een cultstatus met hun metal-en hardcore met Nederlandstalige maatschappijkritische teksten-met-een-dikke-knipoog.

Op 18 januari 2016 zette frontman en brulboei Jeroen Camerlynck de lyricvideo van T-shirt van Metallica online en in een half jaar tijd ontpopte dit illustere gezelschap zich tot één van de meest populaire Belgische metalacts van het laatste decennium. Inmiddels heeft de band zelfs een eigen metalfestival (FleddyPalooza) en is Fleddy himself ondertussen ook een graag gezien gezicht bij Studio Brussel.

Lifelong (support)

Wat krijg je als hardcorekids naar Black Sabbath gaan luisteren? Lifelong! Deze Arnhemmers (én oud leden van Strike first!) bewijzen maar weer dat Arnhem een goede voedingsbodem is voor hardcorebands. Met een combinatie van stonerrock en hardcore verzorgen zij de support van Fleddy Melculy!


 

Deze show is verplaatst i.v.m. de maatregelen tegen de verspreiding van COVID-19.

Voor de oude datum gekochte tickets blijven geldig, kaartkopers zijn hierover per e-mail op de hoogte gebracht en kunnen het aankoopbedrag terug krijgen als ze op de nieuwe datum onverhoopt niet kunnen. Wel tickets, geen mail? Check je spambox!