MENU SLUIT
wo 15.06.2022
Support: Woolf

Frazey Ford

De Canadese singer-songwriter Frazey Ford maakte al zeer veel indruk met haar eerste soloalbum Obadiah maar brak echt door met de opvolger Indian Ocean. Voor dit tweede album ging ze naar Memphis om daar op te nemen in de legendarische studio’s van Al Green en nam met zijn voltallige begeleidingsband een droom van een album op dat vrijwel uitsluitend super lovende recensies kreeg. Haar muziek is een bijzonder mooie, zwoele combinatie van country en soul.

Frazey Ford

Frazey Ford is oprichtster van The Be Good Tanyas waarvan de muziek te horen is in veel Amerikaanse series als Breaking Bad en Weeds. In februari 2020 verscheen Fords derde soloalbum, U Kin B the Sun. Het soulgeluid van voorganger Indian Ocean is wat dunner aangezet, maar gitaar en vooral orgel geven de liedjes de juiste glans.

Woolf (support)

Drie stemmen, drie persoonlijkheden, drie verhalen. Drie smaken die samen als een gouden, veelbeproefde smaakregel, gewoon lekker zijn. Singer-songwriters Marieke Smit, Mylène Berghs, en Ellen Tackenkamp begeleiden hun eigen prachtige vocale harmonieën met gitaar, banjo en ukelele.