MENU SLUIT
vr 29.09.2023
EP-release

FRÉ

FRÉ presenteert haar langverwachte nieuwe EP tijdens deze speciale releaseshow in de bovenzaal van Luxor Live! Laat je meevoeren door de nieuwe dansbare sound, geïnspireerd door het krachtige thema van female empowerment.

FRÉ

FRÉ, schrijft haar liedjes bij zonsopgang wanneer de wereld nog slaapt en haar innerlijke criticus nog ligt de dromen. In de omringende bossen van haar studio vindt ze de ruimte voor reflectie en schrijft liedjes die je tegelijk laten dansen als ontroeren. Samen met Wannes Notenbaert en Julian Bohn creëerde FRÉ een verfrissend muzikaal landschap met invloeden van artiesten als Bon Iver, Billie Eilish en Sufjan Stevens.

Naast het podium is FRÉ medeoprichter van MDE NL, de Nederlandse tak van Music Declares Emergency. Als voorvechter van meer klimaatactie heeft FRÉ een vierstappenplan ontwikkeld voor artiesten om hun milieu-impact te verminderen en hun stem te gebruiken voor een grootschalige culturele verandering.

Asher Danziger (support & special guest)

Op deze avond zijn er tijdens de show verschillende special guests! Eén van deze gasten is Frederike’s multi-getalenteerde stiefbroer Asher Danziger (uit New Orleans) die ook voor het voorprogramma zorgt!