MENU SLUIT
za 03.06.2017
Luxor Night Live: house & techno

Free Your Mind Festival 2017 – Official Afterparty

Met een moddervette selectie van de dikste internationale acts en nationale helden gaan we het festival gevoel nog even flink doortrekken op de officiële Free Your Mind Festival 2017 Afterparty!

Free Your Mind Festival 2017 – Official Afterparty

Na een dagje dansen en rondstruinen op Free Your Mind Festival is voor de meesten de honger naar dansen nog lang niet gestild. Luxor Night Live verandert de poptempel wederom in een ware clubsetting; een donkere zaal, vrienden vol energie en een dikke sound. Verwacht een bonte selectie hoogwaardige nationale en internationale acts die je tot in de late uurtjes los laten gaan op de beste en meest energieke house en techno!

Line-up

Route 94 (UK)

Een van de UK’s jongste en veelzijdigste Dj’s Route 94 begon op zijn 13de al met producen en heeft inmiddels optredens over de hele wereld in de meest gerespecteerde clubs. Alhoewel hij regelmatig in de 1# hitlijsten in UK heeft gestaan is hij altijd bescheiden verder aan het gaan in zijn eigen studio, altijd bezig om zich verder op te bouwen.

Oliver Schories (DE)

Oliver heeft veel geëxperimenteerd met verschillende muziekstijlen waaronder Drum n’ Bass, 2Step en New Rave Electronica en heeft nu zijn thuis weten te vinden in de scene. Na jarenlange ervaring en met releases op ‘Ostwind Records‘, ‘Parquet Recordings‘ en ‘Musik Gewinnt Freunde‘ is zijn muziek uniek, subtiel maar tegelijkertijd ook energiek.

ANOTR

ANOTR is energieke house-meets-techhouse. Dit jonge Amsterdamse duo begon hun carrière in een bescheidde zolderstudio en werden als snel gezien als producers om in de gaten te houden. Buiten hun Nederlandse succes om reizen ze internationaal en releasen nog regelmatig explosieve tracks.

Park & Sons

Arnhemmers Park & Sons komen een thuiswedstrijd spelen en delen hun liefde voor techno graag met de rest van de wereld. Zo heeft BBC Radio 1 hun plaat ‘Uncle Carl’ in handen weten te krijgen en heeft Carl Cox, dé held waar het nummer op is gebaseerd het zelf gedraaid over de hele wereld.

Basement

Dé talenten uit Arnhem om in de gaten te houden zullen onze basement onder hun hoedde nemen tijdens deze avond.

Naim Abu
Ivy Knock

Early birds: uitverkocht
Regulier: €12,50
Deur: €15

Presented by: Luxor Night Live