MENU SLUIT
zo 20.11.2022
Familiehiphopshow door Rico (Opgezwolle)

Frenk de Slak

Frenk de Slak is Nederlands eerste familiehiphopshow (8+). Bedacht door Rico, hiphop icoon en vader. Met muziek van producer en multi-instrumentalist Dries Bijlsma (o.a. Typhoon & Blof). Een volwaardige hiphopshow, moddervette beats, scherpe teksten, voor de strijders van toen maar ook geschikt voor de jongste generatie.

Rico

Ooit stond jij in de zaal, nog helemaal niet zo lang geleden, met je vrienden te genieten van een dampende hiphopshow van Rico & Sticks of iets langer geleden van Opgezwolle. Dat gevoel van adrenaline na afloop van zo’n avond, dat deel je graag toch? Want we worden allemaal ouder. Ook Rico. Houden we het nog wel bij? Genieten we wel genoeg? Staan we wel stil bij al het moois?

Samen met zijn partner Nienke van der Ploeg maakte Rico een familiehiphopshow die goed is voor een nostalgische terugblik, maar vooral ook een frisse blik op de toekomst. Want Frenk heeft een boodschap voor iedereen! Hoe vaker je luistert, hoe meer je hoort.

Naast de voorstelling verschijnt er ook een album met alle muziek uit Frenk de Slak (oktober 2022, TopNotch/Fakkelteit Recordings) en een prachtig boek met illustraties van het geroemde collectief Job, Joris en Marieke.