MENU SLUIT
vr 20.05.2016
Dance voor 12 t/m 16

Fris

Op vrijdag 20 mei komt FRIS weer naar Luxor Live. Dat wordt weer feest, het dak gaat er af!

FRIS zorgt keer op keer voor een onvergetelijke avond. De beste acts en DJ’s, de dikste beats, de vetste lichtshow en vooral de leukste partypeople!

Heel veel springen, heel veel dansen en vals meezingen mag! Want niemand minder dan Russo komt naar FRIS Arnhem! Deze DJ heeft sinds kort zijn artiestennaam van Regtur naar Russo veranderd en staat regelmatig in de studio met grote namen als F1rstman, Je Broer, Ronnie Flex en draait in het voorprogamma van Lil Kleine’s tour. Zeker een artiest om in de gaten te houden dus. Sta jij straks bij hem vooraan? Naast Russo draaien ook Jay Junior, Deion en Magic Mitch de sterren van de hemel.

Het feest duurt van 19:30 tot 00:30 en de voorverkoop is inmiddels gestart. Kaarten kosten €8,50 in de voorverkoop. Wacht niet te lang met kaarten kopen, want we verwachten een uitverkochte editie!

LIVE FOR TODAY,
PLAN FOR TOMORROW,
PARTY TONIGHT!

FRIS

Sinds 2007 biedt FRIS jongeren van 12 t/m 16 jaar de ideale mogelijkheid om op een verantwoorde manier kennis te maken met het uitgaansleven. Deze avonden zijn gebaseerd op de kernwoorden Cool&Verantwoord. De mooiste discotheken, de beste DJ’s en artiesten, maar wel met de hoogste prioriteit voor veiligheid en verantwoordelijkheid. Dit alles uiteraard zonder alcohol, drugs en sigaretten…

Volg FRIS via FacebookInstagram of Snapchat @wijzijnfris

Geen drank, geen drugs, gewoon FRIS!