MENU SLUIT
za 09.01.2016
Dance voor 12 t/m 16

FRIS

Op zaterdag 9 januari komt FRIS weer naar Luxor Live, de eerste editie van het nieuwe jaar. Dat wordt dubbel feest, het dak gaat er af!

FRIS zorgt keer op keer voor een onvergetelijke avond. De beste acts en DJ’s, de dikste beats, de vetste lichtshow en vooral de leukste partypeople! Be there!

Dit keer een extra dikke line-up! De allerbeste artiesten van Nederland komen naar Luxor Live. Jij gaat straks helemaal uit je dak met niemand minder dan Aryan Parsa of Jasha Rudge & Dioni! Samen met Geano Vayn, Beau di Angelo en Massive MC zorgen zij voor een onvergetelijk avond! Volg de FRIS social media voor alle updates!

Het feest duurt van 19:30 tot 00:30 en de voorverkoop is inmiddels gestart. Kaarten kosten €8,50 in de voorverkoop. Wacht niet te lang met kaarten kopen, want we verwachten een uitverkochte editie!

LIVE FOR TODAY,
PLAN FOR TOMORROW,
PARTY TONIGHT!

FRIS

Sinds 2007 biedt FRIS jongeren van 12 t/m 16 jaar de ideale mogelijkheid om op een verantwoorde manier kennis te maken met het uitgaansleven. Deze avonden zijn gebaseerd op de kernwoorden Cool&Verantwoord. De mooiste discotheken, de beste DJ’s en artiesten, maar wel met de hoogste prioriteit voor veiligheid en verantwoordelijkheid. Dit alles uiteraard zonder alcohol, drugs en sigaretten…

Volg FRIS via FacebookInstagram of Snapchat @wijzijnfris

Geen drank, geen drugs, gewoon FRIS!