MENU SLUIT
za 15.12.2018
Dubbeldikke clubnacht vol deephouse, techhouse en techno!

Gabriel Ananda + Michel de Hey

Met Gabriel Ananda en Michel de Hey halen we twee absolute helden naar Arnhem voor een dubbeldikke clubnacht in Luxor Live! Rachelle Grooten, TYCO en PIV-new kid Jesse Maas complementeren de line-up van een nacht vol deephouse, techhouse en techno!

Line-up

Gabriel Ananda (DE)
Michel de Hey
Rachelle Grooten b2b TYCO
Jesse Maas

Kaartverkoop/groepstickets

Online bestel je je ticket voor slechts €16. Kom je met een grote groep? Vinden we leuk! Bestel je 5 kaarten in 1 x dan mag je voor €12 p.p. naar binnen. Deze zijn in beperkte oplage te bestellen via onze reguliere ticketshop.

Gabriel Ananda (DE)

Met zijn soulful techno heeft Gabriel Ananda door de jaren heen een groot publiek aan zich weten te binden. In 2006 brak hij internationaal door en sindsdien timmert hij aan de weg met zijn unieke sound. Hij is populair bij de doorgewinterde houseliefhebber, maar wordt ook door de jongste generatie omarmd op festivals als Awakenings, Pleinvrees en Thuishaven. Door zijn melodieuze en soulful benadering van techno is Gabriel de ultieme headliner om je uit te dagen de hele nacht door te dansen!

Michel de Hey

De vroege dagen van de carrière van Michel de Hey spreken boekdelen. Al sinds de laat jaren ’80 behoort Michel tot de meest vooraanstaande DJ’s van Nederland. Bekend om zijn mix van clubby en opzwepende techno met een rauw randje weet de vaandeldrager van de Rotterdamse technoscene menig publiek te imponeren. Hij is geliefd bij de massa, maar ook een smaakmaker voor puristen. Niet gek ook dat hij de hele wereld over vliegt en praktische elke club of festival al heeft aangedaan. Circoloco, Elrow, Mysteryland, Timewarp, Thuishaven, you name it…hij stond er!

Rachelle Grooten b2b TYCO

De ambitieuze blondine Rachelle schitterde al op festivals als Soenda en Switch, en heeft meerdere clubnights op naam staan bij TivoliVredenburg, BASIS, Nachtcollege en zelfs Bar25 in Berlijn. Samen met TYCO, DJ en organisator van de Arnhemse clubnacht Overstuur, gaat ze een b2b set aan die de dansvloer flink in beweging zal zetten!

Jesse Maas

De talentvolle Jesse Maas timmert hard aan de weg en vormt onderdeel van het populaire Amsterdamse label/event PIV. Met zijn diepe, groovy minimal house sets stond hij al in grote clubs als Shelter, BRET en De Marktkantine. One to watch Arnhem!

Presented by: Luxor Night Live