MENU SLUIT
za 04.03.2017
De beste live-acts & DJ's in hiphop & trap!

GAPS ft. Yung Nnelg

De online kaarten zijn uitverkocht. We reserveren nog een beperkt aantal kaarten voor deurverkoop. Nog geen ticket? Zorg dat je er op tijd bij bent!

Op 4 maart is het tijd voor de vijfde editie van Gaps in de bovenzaal van Luxor Live. Deze editie heet ‘V’ en Gaps komt terug met een ijzersterke line up! Niet één maar twee live acts betreden het podium. Ben je kaar voor de realest turnup van Arnhem? Hiphop en Trap zoals je dat alleen bij Gaps tegenkomt!

Yung Nnelg

Hij maakte al naam als onderdeel van het Amsterdamse collectief SMIB en heeft de toon voor 2017 volledig gezet met zijn ijzersterke ‘Contra EP’. De liveshow van Nnelgie belooft daarnaast heel dope te worden aangezien hij bijgestaan wordt door een live synth-guy. Mocht je het nog niet weten: you need a Yung Nnelg in combinatie met een live-synth guy in your life.

Naast Yung Nnelg staat het Nijmeegse duo Victoire x Festus ook op het podium. De alleskunnende creatievelingen maken namelijk naast sicke art en videoclips ook HELE toffe muziek. Hun debuut EP komt eraan en de eerste single ‘De Phonk’ ging onlangs op Noisey in première. Wat de phonk precies inhoudt? Move jezelf naar Gaps en find out!

De line up wordt compleet gemaakt door Gaps-residents OPIVM en Yakari en het Arnhemse talent Sim Fane.

Kaartverkoop

Kaarten zijn in de voorverkoop beschikbaar voor €7.