MENU SLUIT
za 26.08.2017
De beste live-acts & DJ's in hiphop & trap!

Gaps XL ft. Bokoesam & Yung Internet

Let op: de online voorverkoop is gestopt, er zijn nog een beperkt aantal tickets aan de deur.

Op 26 augustus host het succesvolle hiphop concept Gaps de grote zaal van Luxor Live met twee van de populairste Nederlandse liveacts van dit moment: Bokoesam en Yung Internet!

Line-up

Bokoesam [live]
Yung Internet [live]
Wivvamilie [live]
Josbros [live]

DJ’s
OPIVM
Yakari
Sim Fane

Bokoesam

Bokoesam werd in 2011 al snel opgemerkt toen hij op eigen initiatief besloot zijn eerste nummers te publiceren via het internet. In 2014 verscheen zijn eerste EP ‘Nog Nooit Meegemaakt’ op Top Notch, zijn huidige label. Zijn deelname aan het New Wave collectief zorgde in 2015 voor de definitieve doorbraak. Twee EP’s en het in mei verschenen debuut album ‘Solo’ verder is Bokoesam inmiddels gearriveerd.

Yung Internet

Met grote stappen veroveren de drie gasten van Yung Internet momenteel de Nederlandse hiphopscene. Wat ooit begon als grap, is nu uitgelopen tot een van de meest besproken rap acts van de afgelopen maanden. Met donkere beats en doorgesnoven lyrics komt de Amsterdamse hiphop formatie naar Gaps XL.

De line-up van Gaps XL wordt compleet gemaakt door Josbros en de Arnhemse formatie Wivvamilie, waarvan de releaseparty van hun debuut EP ‘HOTBOX’ plaatsvond in de bovenzaal van Luxor Live. Ook Gaps resident DJ’s OPIVM, Yakari en Sim Fane verwelkomen we tijdens Gaps XL voor het eerst in de grote zaal van Luxor Live!

Kaartverkoop

Early Birds: uitverkocht
Voorverkoop: €10,-
Deurverkoop: €12,50

Presented by: Luxor Night Live