MENU SLUIT
za 09.03.2019
De beste live-acts & DJ's in hiphop & trap!

GAPS XL ft. Jacin Trill & Jiri11

GAPS haalt Jacin Trill & Jiri11 naar Arnhem voor een extra dikke editie! Op 9 maart staan we samen in de grootste moshpit in Luxor Live. Verwacht veel turn-up!

Jacin Trill

Rapper Jacin Trill heeft eigenlijk maar één boodschap voor de wereld: no more bad vibes. Samen met zijn vriend 808milli maakte hij eind 2017 de tape Happyland waarop o.a. de tracks Kspreyopjebytch en Rozeswoesh staan. Nadat de tape werd opgepikt door Bokoesam en Ronnie Flex was zijn doorbraak compleet. Trill noemt Bokoesam zijn ‘hiphop vader’ en bracht begin 2018 met hem de EP “Zo Vader, Zo Zoon” uit. De Happyland 2.0 tour is volop gaande en in maart komt hij terug bij GAPS!

Jiri11

Jiri11 (Jiri Taihuttu) is een creatieve duizendpoot, muzikant pur sang en vaandeldrager van ANBU. Met deze Venlose rapformatie (en kledinglijn) verwierf hij bekendheid met de door hem zelf geproduceerde hits als ‘Barkie Op Zak’ en ‘Glo’d Up’. Jiri11 barst van de ambitie en wil met zijn energieke live performances niks anders dan de wereld veroveren!

Klokkie Gang

Onder de noemer ‘Klokkie Gang’ gaan een lading artiesten uit Arnhem, oftewel de 1313, in 2019 komen met een nieuw project. LENNYCAN, Flexual, Kingsta, YUNG ABI $TUNT, Toonchi, Ian Roe, Nif Van De Wiv, Asa en Urbs zijn hier allemaal bij betrokken. En GAPS krijgt de primeur tijdens deze editie!

Line-up

Jacin Trill [live]
Jiri11 [live]
Klokkie Gang [live]
Sim Fane
Ian Roe
Yakari
Jay Vida

Kaartverkoop/groepstickets

De kaartverkoop start maandag 3 december om 19:00 uur.

Online bestel je je ticket voor slechts €14. Kom je met een grote groep? Vinden we leuk! Bestel je 5 kaarten in 1 x dan mag je voor €12 p.p. naar binnen. Deze zijn in beperkte oplage te bestellen via onze reguliere ticketshop.

Let op! Dit is een 18+ event.

Presented by: Luxor Night Live