MENU SLUIT
za 25.08.2018
De beste live-acts & DJ's in hiphop & trap!

GAPS XL ft. Josylvio & Beats by Esko

Het succesvolle hiphop concept GAPS host op 25 augustus wederom de grote zaal van Luxor Live. De turn-up is (un)real bij deze extra vette XL editie met Josylvio, Beats by Esko, Flexual en meer!

Josylvio

Josylvio maakte in 2015 zijn entree in de hiphop scene en is sindsdien niet meer weg te denken uit de Nederlandse charts. Hij heeft verschillende gouden en platina platen op zijn naam staan. In september 2017 bracht hij de track ‘Ride or Die’ uit (geproduceerd door Esko) en belande binnen een week op de felbegeerde nummer 1 positie in de officiële hitlijst van Nederland. Een uitzonderlijke prestatie voor een solo artiest zonder featurings en bekroond met een dubbel platina award. In 2018 presteerde hij wederom hetzelfde door een nummer 1 hit te scoren met de track ‘Catch up’, de tweede single van zijn album ‘Hella Cash’.

Beats by Esko

Een producer en DJ met rapskills is schaars in Nederland. Laat staan dat deze persoon ook nog labeleigenaar is. Esko is deze uitzonderlijke artiest die met zijn platenlabel Van Klasse al een prominente plek heeft bemachtigd in de Nederlandse Hiphop scene. Esko over produceren: “produceren is niet alleen beats maken, als producer creëer ik samen met de artiest het hele nummer”.

Flexual

GAPS staat voor talent en dus voor Flexual. Hij bracht al meerdere tracks uit als, ‘Zo Zijn’ en ‘Digimon Drip’. Ook maakt hij deel uit van het collectief ‘Bridde Boys’ die meer dan 4 miljoen streams pakten met de track ‘Pit Stop’ en stond onlangs op de track van ‘Blauwe Uil’ ‘Rocket Racks’.

Line-up

Josylvio [live]
Beats by Esko [live/DJ]
Flexual [live]
Level Aux
Ian Roe
Yakari

Kaartverkoop

Early: 10,-
Regular: €12,50
Deur: €15

Let op! Dit is een 18+ event.

Presented by: Luxor Night Live