MENU SLUIT
za 03.03.2018
De beste live-acts & DJ's in hiphop & trap!

Gaps XL ft. Sevn Alias & Ray Fuego

Het succesvolle hiphop concept GAPS host op 3 maart wederom de grote zaal van Luxor Live. De turn-up is (un)real bij deze extra vette XL editie met Sevn Alias, Ray Fuego, Leafs en meer!

Line-up

Sevn Alias [live]
Ray Fuego [live]
Leafs [live]
Kingsta [live]

DJ’s
Prime
Ian Roe
Yakari
Sim Fane

Sevn Alias

Sevn Alias maakte in 2015 zijn entree in de Hip-Hop scene en is sindsdien niet meer weg te denken uit de Nederlandse charts. Hij heeft meerdere gouden en platinum platen, een Edison Award, verbrak het record van meest bekeken Nederlandstalige videoclip ooit op Youtube met zijn nr1 hit Gass. Terwijl hij in 2015 al dé track van het jaar scoorde en volgens 3voor12 het absolute hoogtepunt was op Noorderslag zou daarna pas zijn debuutalbum Trap Grammy uitkomen. Je kan hem gehoord hebben als gastrapper op de hits van Boef en gezien hebben op festivals als Lowlands, Pinkpop, Best Kept Secret, Paaspop en natuurlijk komende WOO HAH!

Ray Fuego

Ray Fuego heeft met zijn 20 jaar al een digitaal oeuvre opgebouwd waar men u tegen zegt. Het begon allemaal met “Fuego parasimpre”, zijn eerste solo project dat werd opgevolgd door de “Bummy Boys” 1 en 2 mixtape samen met GRGY en KC. Eind 2015 bracht hij ook nog een EP genaamd “Siroop ‘N Lottosackas”, en herhaalde eind 2016 dit kunstje met zijn onverwachte “Lonely Christmas” EP. Ray Fuego is de aanstichter van het punk imago wat rondom SMIB heerst. Zijn muziek komt in eerste instantie sluw en duister over terwijl hij live een superdikke show neerzet die bijna ontploft van de energie.

Leafs

Eind 2016 verschijnt de video “Race” online, waarin Leafs met opzij-gedragen sneeuwbril op glorieuze wijze zijn intrede maakt in de Nederlandse rapgame. Na het zien van deze video neemt Noah’s Ark producer Ramiks de rapper (net als Sevn Alias uit Almere) onder zijn hoede, waarmee hij de jongste artiest op het label wordt. In 2017 verscheen “FEALS”, Leafs’ volledig door Ramiks geproduceerde debuut-EP en eind 2017 kwam hij alweer met zijn tweede EP Adventures. Hij bewijst hiermee samen met artiesten als Yung Nnelg en Bokoesam tot de grote talenten te behoren van het nationale trap- en hiphoplandschap.

Om het helemaal compleet te maken zal Kingsta én mister Encore DJ Prime himself de GAPS residents versterken!

Kaartverkoop

Early: uitverkocht
Regular: €12,50
Late: €15

Presented by: Luxor Night Live