MENU SLUIT
za 14.05.2016
New School Hiphop

GAPS

Een nieuw concept bij Luxor Live! Gaps is een heerlijke mix van liveacts en DJ’s in hiphop, trap en R&B. Dit is wat je nog niet gezien hebt in Arnhem. Bij Gaps moet je zorgen dat je moves én je Shazam ready zijn voor een avond waar hits worden afgewisseld met nieuwe heat. Local heroes achter de draaitafels en nationale talenten on stage. 

New School Hiphop

Wereldwijd kan er anno 2016 niemand meer om hiphop heen. Hiphop gaat verder dan alleen muziek en drukt zijn stempel groots op de hedendaagse jongerencultuur. De leegte die het missen van een waardig hiphopevenement in Arnhem dan ook achterliet is nu dan eindelijk gevuld. Gaps is voor en door de doelgroep en de vuurdoop in de bovenzaal van Luxor Live means we just gettin’ started! Tickets kosten 5 euro en zijn alleen aan de deur verkrijgbaar.

Jowners

De live-act van de eerste editie is niemand minder dan Jowners! De jonge rapper uit Hoorn bewees zichzelf al bij de Grote Prijs Van Nederland waar hij het tot de finale van 2015 schopte. Zijn uitstraling en stemgeluid doen je denken aan de grote jongens van Amerika en inmiddels begint zijn naam dan ook steeds vaker op te duiken in Nederland. Insiders zijn het er al met elkaar over eens: het is een kwestie van tijd voordat het hele land aan de voeten van Jowners ligt.

Opium x Yakari

Deze residents van Gaps weten zich staande te houden in muziekgenres die uiteenlopen van funk tot alternatieve trap en bij Gaps laten ze zien dat ook hiphop ze op het lijf geschreven staat. Waar ze mee komen is altijd zó onvoorspelbaar dat je inmiddels mag verwachten dat deze guys ervoor zorgen dat het publiek niet ontkomt aan een gruwelijke set die geen seconde zal vervelen!

BENG

Als DJ nog niet bij iedereen bekend maar als producer heeft de Arnhemse BENG zijn strepen verdiend met ijzersterke producties op de EP’s van tevens Arnhemse artiesten KIMONOMANDEM en Kingsta. Onderdeel van het label DIKKEXILLY en bij Gaps zal hij laten zien dat er op hiphopgebied weinig mensen uit de stad aan hem kunnen tippen.

TFU Vicious

In het Arnhemse nachtleven staat TFU Vicious vooral bekend als fotograaf Victor Wennekes. Bij Neon liet hij zien dat zijn DJ-skills minstens zo on point zijn als zijn foto’s en met de hiphop die hij toen aan het publiek voorschotelde kon Gaps niet meer om hem heen: TFU Vicious. 

Yung Belezen

Zijn debuut achter de draaitafels: Yung Belezen is een Gaps resident die in Arnhem beter bekend staat als Niffo Niffo, rapper van Wivvamilie. Zijn muzieksmaak en Obi-Wan Kenopium hebben ervoor gezorgd dat Yung Belezen de verwachtingen direct waar gaat maken, dus zorg dat je op tijd binnen bent want hij gaat openen op Gaps en dat wil je niet missen!