MENU SLUIT
za 09.04.2016
Luxor Night Live: techno

GEM Sessions ft. Secret Cinema + Egbert LIVE + SQL

De online verkoop is gestopt.
Er zijn nog kaarten aan de deur beschikbaar voor €16

Luxor Night Live presents Gem Sessions, een spectaculaire nacht vol techno met Secret Cinema, Egbert LIVE en SQL. Eindelijk weer los op de beste techno!

Secret Cinema

Sinds 1990 wordt Secret Cinema gezien als één van de grootste techno pioniers die ons land rijk is. Dit jaar viert hij zijn 25-jarige jubileum en brengt ter ere van deze mijlpaal de verzamelbox SILVER uit, waarin praktisch al zijn levenswerk is opgenomen. Tijdens de Gem avond in Luxor Live zul je, naast deze prachtige juweeltjes, ook een hoop nieuwe muziek voorbij horen komen.

Egbert LIVE

De door Secret Cinema ontdekte Egbert is al lang geen onbekende meer in de techno scene. Wereldwijd speelt hij zijn warme, energieke “Egbert-sound” in de beste clubs en festivals als Awakenings, Loveland, Timewarp en het Arnhemse Free Your Mind Festival. Egbert is klaar voor een nieuw clubseizoen en trakteert de bezoeker op nieuw materiaal.

SQL

De jongste telg van het Gem team heeft al meer succes op naam staan dan menig leeftijdsgenoot. SQL heeft een lijst releases waar je van gaat duizelen en gigs in werkelijk elke uithoek van de wereld, Brazilie, India…you name it! Zijn geluid is een mix van minimal, techno en house met een dikke bass en hypnotiserende grooves.

Kaartverkoop

De early birds zijn uitverkocht!
Reguliere kaarten zijn uitverkocht!
Late tickets zijn nog te bestellen à €16.