MENU SLUIT
do 18.02.2016

Gerson Main & ’t Fanfare + Ruben Annink

Zijn eigenwijze vertolking van het levenslied.. Caribische country en dansbare poëzie..

In die hoeken zou je moeten denken wil je Gersons muziek omschrijven. Beter zou je jezelf misschien kunnen afvragen of je dit wel moet willen.

Gerson deed het afgelopen seizoen mee aan De Beste Singersongwriter Van Nederland en behaalde daarin een finaleplek. Met zijn opvallende verschijning en dichterlijke benadering van verhaaltjes vertellen op vaak ook nog eens behoorlijk dansbare muziek, was hij een frisse en waardevolle vondst voor het programma.

Eerder had Gerson een aandeel in o.a. de bands van Akwasi, Dio en Typhoon. Thans is hij op pad met zijn eigen ‘fanfare’ en voorziet hij de mensen door het hele land van zijn mooie liedjes en gedichtjes. Van oktober tot december 2015 toert Gerson Main solo mee met Kenny-B als voorprogramma tijdens zijn clubtour. Dit als klein voorproefje van Gerson’s eigen club/albumtour in 2016.

Zijn eerste single “Ik Weet Niet Hoe” zit onder een KPN reclame en doet het erg goed. De tweede single “Deejay” is net uit en zal verschijnen op z’n debuutalbum “De Slechtste Singer-Songwriter van Nederland” die in januari de wijde wereld in wordt geslingerd. Dan staat Gerson tevens met z’n voltallige band op Noorderslag waarna De Slechtste Singer-Songwriter tour in stijl zal worden afgetrapt!

 

Gerson Main neemt als support Ruben Annink mee. Hij was net als Gerson één van de kandidaten bij De beste singer-songwriter van Nederland. In 2015 stond hij in de finale maar moest hij het afleggen tegen Anna Rune.

Video Ruben Annink – Break my Heart

In februari kan je met een bovenzaal Passe-partout voor maar 14 euro naar alle concerten die deze maand in de bovenzaal plaatsvinden!

Lees meer en bestel!

Do 04.02 Bewilder

Vr 05.02 Robin Borneman + Einfach Kurt (Kroese Records Labelnight)

Za 06.02 Spawn + Thrashcan + Crashjaw

D0 11.02 Amber Gomaa

Za 13.02 NankoSoul Albumrelease + John Frost

Do 18.02 Gerson Main & ’t Fanfare + Ruben Annink

Vr 19.02 Wolves dressed in Sheep + Alexi Lalas

Vr 26.02 Town of Saints