MENU SLUIT
zo 05.12
Er wordt naar een vervangende datum gezocht

Go_A

Als gevolg van de op vrijdag 26 november afgekondigde extra maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus zijn wij genoodzaakt om dit evenement op te schorten. Wij onderzoeken of dit evenement kan worden verplaatst. Kaartkopers worden hierover geïnformeerd op het e-mailadres waarmee de tickets zijn aangeschaft. Het kan zijn dat onze correspondentie in uw spam box terecht komt.

Go_A verpakt Oekraïense folklore in pompende elektronische beats. Niet voor niets staat ‘Go’ voor ‘beweging’ en ‘A’ voor de oude Griekse letter ‘alpha’: een verwijzing naar het teruggaan naar iemands culturele roots. Het resultaat is een hypnotiserende en unieke mix waarmee de band zich bij het Eurovisie Songfestival in Rotterdam heeft ontpopt tot een van de absolute publieksfavorieten.

Go_A

Zangeres Kateryna Pavlenko studeerde het grootste deel van haar leven folklore en zingt met de zogenaamde ‘witte stem’, een authentieke folkloristische zangtechniek. Samen met keyboard-, percussionist en producer Taras Shevchenko schrijft Kateryna de muziek voor Go_A, waaronder natuurlijk de Eurovisie-inzending ‘SHUM’. Tijdens zijn muzikale carrière speelde Taras in verschillende hiphop-, metal- en wereldmuziekbands, iets wat je terug hoort in het veelzijdige geluid van GO_A, waarin je naast authentieke Oekraïense instrumenten als de Sopilka (fluit) en de Bandura (snaarinstrument), bijvoorbeeld ook Braziliaanse drums, zware gitaarriffs en drum & bass terug hoort.