MENU SLUIT
ma 25.04
Support: Kim Richey

Gretchen Peters

Twee maal eerder stond de uit Boulder, Colorado afkomstige singer-songwriter Gretchen Peters in de grote zaal van Luxor Live. Met haar mooie stem en prachtige bitterzoete americana-liedjes wist zij de zaal beide keren te betoveren.

Gretchen Peters

Op haar nieuwe tour komt zij automatisch terug naar Luxor Live; hopelijk heeft zij net als in 2015 en 2018 nieuw materiaal om ons mee te verblijden. Gretchen Peters is een begenadigd singer-songwriter en schreef liedjes voor grote artiesten als Etta James, Neil Diamond, Bryan Adams, Mary Gauthier, Martina McBride en Anne Murray.

Kim Richey (support)

De Amerikaanse zangeres en songwriter Kim Richey bracht afgelopen twee decennia prachtige albums uit die haar onder andere twee Grammy-nominaties en een Alt-Country Album of the Year prijs opleverden. Haar liedjes werden niet voor niets opgenomen door artiesten als Trisha Yearwood, Mary Chapin Capenter en James Morrison en waren te horen in films en series als Nashville. Met ingetogen muziek, boeiende melodie├źn en een pure, eerlijk stem vertelt ze haar soms pijnlijke verhalen.


 

Deze show is verplaatst i.v.m. de maatregelen tegen de verspreiding van COVID-19.

Voor de oude datum gekochte tickets blijven geldig, kaartkopers zijn hierover per e-mail op de hoogte gebracht en kunnen het aankoopbedrag terug krijgen als ze op de nieuwe datum onverhoopt niet kunnen. Wel tickets, geen mail? Check je spambox!