MENU SLUIT
ma 25.04

Gretchen Peters

Let op: Deze show kan alleen plaatsvinden als de 1,5 maatregel niet langer van kracht is. Bij verplaatsing of annulering bieden wij u de mogelijkheid gekochte tickets te retourneren.

Twee maal eerder stond de uit Boulder, Colorado afkomstige singer-songwriter Gretchen Peters in de grote zaal van Luxor Live. Met haar mooie stem en prachtige bitterzoete americana-liedjes wist zij de zaal beide keren te betoveren.

Gretchen Peters

Op haar nieuwe tour komt zij automatisch terug naar Luxor Live; hopelijk heeft zij net als in 2015 en 2018 nieuw materiaal om ons mee te verblijden. Gretchen Peters is een begenadigd singer-songwriter en schreef liedjes voor grote artiesten als Etta James, Neil Diamond, Bryan Adams, Mary Gauthier, Martina McBride en Anne Murray.

 


 

Dit evenement is verplaatst van donderdag 7 mei als direct gevolg van de op 23 maart 2020 door het kabinet aangekondigde extra maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus COVID-19.

Voor de oude datum gekochte tickets blijven geldig, kaartkopers zijn hierover per e-mail op de hoogte gebracht en kunnen het aankoopbedrag terug krijgen als ze op de nieuwe datum onverhoopt niet kunnen.