MENU SLUIT
do 24.03.2016

GRINDFEAST met: RECTAL SMEGMA + FUCK THE FACTS @ Willemeen

Let op: deze avond vindt plaats in Willemeen

Rectal Smegma

De dronken viespeuken van Rectal Smegma zijn een bekende naam bij Willemeen, de uit het Westland afkomstige formatie ontsierde al enkele malen het podium in Arnhem met hun brute goregrind. Dit maal presenteren ze vol trots hun allernieuwste schijf GNORK voor het eerst aan het publiek. Indien je niet vies bent van een gek feestje trek dan je bananenpak aan en neem je opblaaskrokodil mee want het is tijd om te dansen!

Fuck The Facts (CAN)

Dit 5-tal uit Canada maakt sinds 1998 podia over de hele wereld onveilig, zo stonden ze op meerdere edities van het bekende festival Obscene Extreme. De band speelt een explosieve mix tussen grindcore en death metal met een flinke dosering andere muzikale chaos. Ze hebben door de jaren heen een flinke discografie opgebouwd, in totaal hebben ze 19 splits en EP uitgebracht met verschillende bands uit de death metal en grindcore wereld! Op deze avond zullen ze een wervelwind van geluid loslaten over de Willemeen, want frontvrouw Melanie weet elke keer opnieuw het publiek volledig omver te blazen! 100% Bastardized Grindcore!

Pancreatic Purulence

boozecore

 

Voor de echte metal-liefhebbers slaan Willemeen en Luxor Live de handen ineen. Met een Metal Combi-Ticket kan je voor maar 31 euro naar vier dikke shows! Lees meer en bestel.