MENU SLUIT
vr 19.02.2016
Let's Dance!

Ground Control – David Bowie Tribute

Op 19 februari vindt dé David Bowie Tribute show plaats in Luxor Live, waarbij we gezamenlijk de muzikale nalatenschap van deze Hero vieren.

Ground Control – David Bowie Tribute

Sluit je ogen en voel Bowie, open ze en zie een fantastische band! Ground Control speelt met vuur en passie Bowie-nummers. Soms bijna identiek aan het origineel, soms met een twist, maar altijd met respect voor de Thin White Duke zelf. Na twee stijf uitverkochte shows ter ere van zijn 69e verjaardag afgelopen januari, openen we in februari de grote zaal voor een heuse tribute.

Bijzondere live show

Van ‘The Man Who Sold The World’ tot ‘Station to Station’, van ‘Space Oddity’ tot ‘Heroes’, van ‘Five Years’ tot ‘Let’s Dance’ en van ‘Changes’ tot ‘Scary Monsters’. Elke periode van David Bowie is bijzonder. Ground Control weet dit zeer realistisch neer te zetten met een bijzondere, muzikale en kleurrijke live show.

Gedeelde passie

De band bestaat uit bekenden in de Arnhemse muziekscene: Ries de Wit (vocalen), Hans van Binsbergen (gitaar), Coen van Woerkom (basgitaar), Peter de Belie (gitaar), Bart Smits (toetsen) en Jago Agricola (drums). Hun verschillende muzikale bagage weten ze te combineren tot één muzikale passie; David Bowie.

En ben je ooit verdrietig, onthoud dan dat de wereld 4.543 biljoen jaar oud is en wij tot de generatie behoren die tegelijkertijd met David Bowie mochten leven. Now let’s dance!