MENU SLUIT
do 22.09.2022
The Spotify tour

Gruppo Sportivo

Gruppo Sportivo gaat weer optreden. Tijdens de The Spotify Tour worden de vaakst gestreamde nummers van de band gespeeld. In feite bepaalt het publiek dus de setlist. Nederpopklassiekers als Hey Girl, Beep Beep Love, Tokyo, Rock ’n Roll en Disco Really Made It zullen daar ongetwijfeld op voorkomen!

Gruppo Sportivo

In 2018 en 2019 tourde de van oorsprong Haagse band voor het laatst, toen naar aanleiding van het bejubelde ‘comeback’ album Great. ‘Gruppo’s beste sinds Back to ‘78’ volgens muziekmagazine OOR.

De bezetting van Gruppo Sportivo zal tijdens The Spotify Tour dezelfde zijn met frontman Hans Vandenburg (zang/gitaar) en de andere oerleden Peter Calicher (keyboards) en Max Mollinger (drums). Natuurlijk zijn ook de blikvangers Lies Schilp & Inge Bonthond (beiden zang) als de Bombitas weer van de partij. Tim Barning (bas) maakt – sinds Great – het gezelschap compleet.


Deze show stond oorspronkelijk gepland op donderdag 16 juni en is verplaatst ivm ziekte van één van de bandleden. Gekochte tickets blijven geldig op de nieuwe datum.