MENU SLUIT
do 10.06

Habib Koité & Bamada

Let op: Deze show kan alleen plaatsvinden als de 1,5 maatregel niet langer van kracht is. Bij verplaatsing of annulering bieden wij u de mogelijkheid gekochte tickets te retourneren.

Habib Koité verbindt het beste van Mali’s rijke traditionele erfgoed met de betere moderne blues- en popmuziek. Zijn sprankelende, virtuoze gitaartechniek en zachte, hese melodieuze stem weet liefhebbers van pop- en wereldmuziek over de hele wereld te bekoren. Samen met zijn band Bamada komt hij naar Luxor Live op de tour rondom zijn nieuwe album Kharifa.

Habib Koité

Koité is één van de meest invloedrijke zangers uit het hedendaagse Afrika, hij is er mateloos populair. De Malinese gitarist scoorde al direct met zijn eerste album Muso Ko, dat de eerste plaats in de Europese wereldmuziek charts bereikte. Sindsdien is hij niet meer weg te denken uit het genre. Een van de sleutels naar het succes van de grote Malinese gitarist en zanger Habib Koité is zijn bovenmenselijke tourschema. Met zijn band Bamada zette hij al meer dan 1500 shows neer.

Op zijn nieuwe album zingt de Malinese zanger-gitarist over dagelijkse struggles zoals intolerantie en hoop.


 

De tour van de Malinese zanger en band is verplaatst ivm de covid-19 pandemie. Deze show in Luxor Live is daarom verplaatst van zondag 11 oktober naar donderdag 10 juni.

Voor de oude datum gekochte tickets blijven geldig, kaartkopers zijn hierover per e-mail op de hoogte gebracht en kunnen het aankoopbedrag terug krijgen als ze op de nieuwe datum onverhoopt niet kunnen. Geen mail ontvangen? Check je spambox!