MENU SLUIT
do 28.10.2021

Habib Koité & Bamada

Voor deze show is een coronatoegangsbewijs nodig, meer info KLIK HIER.

Habib Koité verbindt het beste van Mali’s rijke traditionele erfgoed met de betere moderne blues- en popmuziek. Zijn sprankelende, virtuoze gitaartechniek en zachte, hese melodieuze stem weet liefhebbers van pop- en wereldmuziek over de hele wereld te bekoren. Samen met zijn band Bamada komt hij naar Luxor Live op de tour rondom zijn nieuwe album Kharifa.

Habib Koité

Koité is één van de meest invloedrijke zangers uit het hedendaagse Afrika, hij is er mateloos populair. De Malinese gitarist scoorde al direct met zijn eerste album Muso Ko, dat de eerste plaats in de Europese wereldmuziek charts bereikte. Sindsdien is hij niet meer weg te denken uit het genre. Een van de sleutels naar het succes van de grote Malinese gitarist en zanger Habib Koité is zijn bovenmenselijke tourschema. Met zijn band Bamada zette hij al meer dan 1500 shows neer.

Op zijn nieuwe album zingt de Malinese zanger-gitarist over dagelijkse struggles zoals intolerantie en hoop.


Deze show is verplaatst i.v.m. de maatregelen tegen de verspreiding van COVID-19.

Voor de oude datum gekochte tickets blijven geldig, kaartkopers zijn hierover per e-mail op de hoogte gebracht en kunnen het aankoopbedrag terug krijgen als ze op de nieuwe datum onverhoopt niet kunnen. Wel tickets, geen mail? Check je spambox!