MENU SLUIT
vr 11.05.2018
Hardstyle hits klassiek uitgevoerd + afterparty

Hardstyle Pianist in Concert

In slechts één jaar bestormde de Hardstyle Pianist de Hardstyle scene door het arrangeren van bekende hardstyle hits en deze uit te voeren op klassieke piano. De pianist speelt in veel gevallen solo, maar speelt ook regelmatig samen met andere solo-muzikanten, zangers en zijn eigen Hardstyle Pianist Orchestra. Tijdens ‘Hardstyle Pianist In Concert’ bereikt de Hardstyle Pianist, samen met zijn orkest, solisten en DJ’s een publiek van zowel hardstyle liefhebbers als mensen die nog niet bekend zijn met hardstyle muziek.

Hardstyle Pianist

De Hardstyle Pianist speelde onder andere live tijdens Q-Dance FREAQSHOW, speelde op Defqon.1 en werkte al samen met enkele grote namen uit de hardstyle scene zoals Andy SVGE, waarmee hij het de single SUNBEAM uitbracht, met Deetox en vele anderen. In januari 2018 speelde de Hardstyle Pianist, samen met zijn orkest en zanger David Spekter, een surprise act tijdens de set COONE Live op Hardbass in Gelredome.

Deetox (DJ headliner)

De DJ headliner van deze show is Deetox! De ‘Queen of Raw’ levert niet alleen de hardste producties maar is ook steevast op festivals als Defqon.1 Weekend Festival, Decibel Outdoor Festival, Qlimax, Hard Bass, X-Qlusive Holland terug te vinden.

Met grote hits als ‘t Land van’ met Lange Frans, ‘Rock It’ met Break Zero en ‘Loose Control’ domineert Deetox de charts en liet ze een onuitwisbare indruk achter op de Raw scene.

Future of Hardstyle Afterparty

Na afloop beuken we nog een paar uurtjes door op de Future of Hardstyle Afterparty, met deze vette vette line-up!

Enemy Contact
Conqreet Approach
Twice
Charter
Blear
Sander Newborn
Hosted by: Syntax MC

Presented by: Future of Hardstyle / Hard4MS